FCI Kvalifikáció 2024

2024 évi FCI Obedience Világbajnokság kvalifikációs kiírása

A világbajnokság 2024.07.25 – 07.28-ig Lettországban kerül megrendezésre Riga város közelében lévő lovas központban (hivatalos honlap). 

Előzetes jelentkezést (lehetséges résztvevők száma miatt) a MEOESZ Obedience Sportbizottság e-mail címére várjuk 2023. november 8-ig (hello@obedience-sportbizottsag.hu ). 

Határidők:

2024.04.25. – országok résztvételi szándékának jelzése

2024.06.20. – egyéni indulók nevezési határideje

Max. 6 fős csapat + 3 fő tartalék legfeljebb (az FCI, valamint a szervező ország a változtatás jogát fenntartja, melyről mindenképpen tájékoztatást teszünk közzé)

Az eseményen max. 100 fő vehet részt.

Nevezhető szint: OBED 3

Feltételek: 

  • Magyar állampolgárság
  • Tárgyévre vonatkozó érvényes MEOESZ tagság
  • A kvalifikáción résztvevő kutya magyar FCI azonosítószámú származási lappal (törzskönyv, honosított törzskönyv vagy regisztrációs lap) rendelkezik
  • A 2024-es világbajnoki részvétel kvalifikációs versenyen való részvételhez, és az ott OBED 3-as szinten megszerzett min. jó minősítéshez kötött. Két kvalifikációs verseny kerül megrendezésre. Az egyik az Országos Obedience Bajnokság (október 14.), melynek megszervezését a Sport Canine Sportegyesület vállalta. A másik kvalifikációs verseny megszervezésére, és lebonyolítására az OSB pályázatot ír ki, a MEOESz tagegyesületek részére. Min. 1 kvalifikációs versenyen el kell indulni. Amennyiben mindkét versenyen elindul a páros, akkor az érvényes eredmények közül a magasabb pontszámot vesszük figyelembe. Ez határozza meg majd a kvalifikációs sorrendet (HU1, HU2…stb.).

 A versenyzőket a MEOESZ Obedience Sportbizottság nevezi.

A versenyzők a nevezési díjat, illetve a plusz költségeket pl. utazás, szállás, étkezés…stb. egyénileg állják.

Minden további aktuális információt megosztunk veletek Facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/obediencesportbizottsag ), és honlapunkon (www.obedience-sportbizottsag.hu). 

MEOESZ Obedience Sportbizottság