A MEOE Szövetség új elnöke

A MEOE Szövetség örömmel értesíti Tagjait és a tisztelt Kutyás Társadalmat, hogy 2023. január 11-én közel 90%-os részvétel mellett megtartott közgyűlése nagy többséggel Korózs Gábort választotta meg elnökének.

Korózs Gábor 2022. december 7-én a MEOE Szövetség történetében először három másik elnökjelölttel együtt indult az elnöki posztért. A több, mint egy hónapos kampányban volt szerencséje megismerni mindenkinek a jelöltek programjait, elképzeléseit a MEOE Szövetség jövőjét illetően.

Az elnökválasztó közgyűlés levezető elnökének egyhangúlag Vida Józsefet, a MEOESZ Felügyelő Bizottságának elnökét választották, aki az elfogadott programpontok ismertetését követően minden jelöltnek lehetőséget biztosított egy rövid bemutatkozásra, hogy még egyszer kifejthessék programjaikat és gondolataikat a MEOE Szövetség jövőjét illetően.

A 4 jelölt által jelölt Szavazatszámláló Bizottság és a felkért Közjegyző jelenlétében 165 tagegyesületünk adta le voksát. Korózs Gábor a szavazás első körében 88 szavazatot szerzett,mely szavazatszám elérte az első szavazati kör sikerességéhez szükséges 50% + 1 szavazat mennyiségét, így a jelenleg érvényes MEOESZ Alapszabály értelmében Korózs Gábor első körben megnyerte a MEOE Szövetség elnöki posztjáért kiírt közgyűlési választást.

A MEOE Szövetség elnöksége megköszönte mind a négy jelölt munkáját, Korózs Gábornak pedig további sok sikert és kitartást kívánt az elkövetkező 5 év munkájához.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .