European Open Obedience 2021

Sziasztok,

Az idei European Open Obedience versenyt július 31-augusztus 1 között tervezik megrendezni Németországban. Természetesen ez nagyban függ az aktuális járvány helyzettől. A szervezőtől, Gerlinde Doblertől (FCI Obedience bíró) kérdeztünk meg néhány információt a versennyel kapcsolatosan, melyekre készségesen válaszolt nekünk.

A rendezvényen be fogják tartani a szigorú német kormányzati járványügyi előírásokat, melyekről a későbbiekben kaphatunk majd tájékoztatást.

A versenyen OBED 1-2-3 szinten lehet indulni, nincsenek kvalifikaciós feltételek, mivel sajnos sem idén, sem pedig tavaly nem lehetett ilyen jellegű rendezvényeket tartani.

Jelentkezni a versenyre majd (még nem került feltöltésre) a www.caniva.com online regisztrációs oldalon lehet, ahová minden információ fel fog kerülni.

A részvételi díjat a rendező országon kívülről érkezők fizethetik készpénzben is a helyszínen.

Előre utalásnál, amennyiben mégsem tud a jelentkező részt venni a versenyen (pl.betegség,sérülés) a kezelési költséggel csökkentett díj visszafizetésre kerül.

Ahhoz, hogy valaki elnyerhesse az Európai Győztes címet, a rendezvény mindkét napján pályára kell állnia, de lehetőség van csak egy napon indulni.

A rendezvény előtt nem lehet a pályára felmenni tréningezni, de úgy tudjuk sok lehetőség van a pályán kívül erre a célra.

Reméljük, hogy a körülmények engedni fogják, hogy megrendezésre kerüljön ez az esemény. Ha többet is megtudunk, tájékoztatni fogunk titeket.

https://www.facebook.com/European-Open-Obedience-103455781237775

https://obedience-european-open.jimdosite.com/

MEOESZ Obedience Sportbizottság